UUTISIA

1.12.2017 Sanna on vihdoin suorittanut koulut loppuun ja tällä kertaa vammaisratsastuksen ohjaajan koulutus Suomen ratsastajainliiton tiimoilta.

Tervetuloa erityisratsastajat!!


13.3.2016 Sanna on nyt suorittanut ravivalmentajien C-tason peruskurssin. Hieman urheiluhevostietämystä lisää siis.

1.11.2015 ponitunnit jatkuu ti, to ja su edelleen. Romeo palasi laitumelta kotiin, talliin muutti loppukesästä lainaponi Maija ja uusi suomenhevonen Valtti asiakastyöhön.

Heppakerhot alkaa koivukaaressa taas elokuussa koulujen alettua!!

Päiväleirit nyt varattavissa!

Meidän tallimme on nyt hyväksytty srl:n harrastetalliksi. Kaikki on vielä uutta sen osalta ja odotamme mielenkiinnolla tulevaa!!

Koivukaaren Ponitalli on valittu mukaan srl:n nuorisopilottihankkeeseen 2015. Hanke toteutuu yhteistyössä Kymijoen ratsastajien ja Hope-yhdistyksen kanssa.

Syksy 2014 Sanna aloitti Hevostalouden perustutkinnon suorittamisen 2014 ja valmistuu jossain vaiheessa hevosharrasteohjaajaksi.Toivottavasti vuoden 2016 aikana.

Samaan aikaan Sanna aloittaa myös sosiaalipedagogisen hevostoiminnan koulutuksen ja saa näin tärkeitä oppeja tulevia ponitoimintatunteja varten

25.4.2014 Syntyi Koivukaaren Romeo

Tykki palasi kotiin, Herri ja Leevi muutti pois. Nyt on talli vain omien ponien käytössä toistaiseksi.

4.12.2013 Tykki lähti vuokralle ystäväperheen luo ja seuraavana päivänä Koivukaaren saapui kaksi uutta ponia, Chika ja Ukko.Annetaan ponien ensin kotiutua ja sitten katsellaan mitä kaikkea puuhataan niiden kanssa.

29.10.2013 Koivukaaren Ponitallin uudet sivut avautuvat

Tervetuloa tutustumaan!!